De camera gebruiken

(Doorgestuurd vanaf Foto’s maken in Firefox OS)

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Leg uw favoriete momenten vast met uw Firefox OS-telefoon.

Nadat u foto’s hebt gemaakt kunt u deze weergeven, bewerken en delen in de Galerij.
  1. Tik op camera app om de Camera-app te openen.
  2. Positioneer uw camera naar wat u wilt fotograferen en tik daarna onder in het scherm op camera camera fxos 2.0 . Tip: raak uw scherm aan om de camera op het object scherp te stellen.
  3. Uw foto wordt nu vastgelegd en gedurende een halve seconde ter controle zichtbaar. Als u deze foto niet wilt behouden, tikt u op delete delete photo fxos 2.0 om hem te verwijderen.
In Firefox OS kunt u uw flitser- en focusinstellingen beheren als uw apparaat deze functies bevat.
Mogelijk ziet u een scherm dat vraagt of u uw locatie wilt delen. Als u dit toestaat, zullen gemaakte foto’s uw locatiegegevens bevatten. Om deze instellingen in de toekomst te wijzigen opent u de app Instellingen en tikt u op App-machtigingen, gevolgd door Camera.