De camera gebruiken

(Doorgestuurd vanaf Foto’s maken in Firefox OS)

Leg uw favoriete momenten vast met uw Firefox OS-telefoon.

Nadat u foto’s hebt gemaakt kunt u deze weergeven, bewerken en delen in de Galerij.
  1. Tik op camera app om de Camera-app te openen.
  2. Positioneer uw camera naar wat u wilt fotograferen en tik daarna onder in het scherm op camera camera fxos 2.0 . Tip: raak uw scherm aan om de camera op het object scherp te stellen.
  3. Uw foto wordt nu vastgelegd en gedurende een halve seconde ter controle zichtbaar. Als u deze foto niet wilt behouden, tikt u op delete delete photo fxos 2.0 om hem te verwijderen.
In Firefox OS kunt u uw flitser- en focusinstellingen beheren als uw apparaat deze functies bevat.
Mogelijk ziet u een scherm dat vraagt of u uw locatie wilt delen. Als u dit toestaat, zullen gemaakte foto’s uw locatiegegevens bevatten. Om deze instellingen in de toekomst te wijzigen opent u de app Instellingen en tikt u op App-machtigingen, gevolgd door Camera.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1Ik9A3O