Bladwijzerwerkbalk - Uw favoriete websites boven in het Firefox-venster weergeven

De bladwijzerwerkbalk van Firefox biedt snelle toegang tot veelgebruikte bladwijzers. Dit artikel beschrijft hoe u de bladwijzerwerkbalk kunt gebruiken.
Bmtoolbar1 29 - Win Bmtoolbar1 29 - Mac Bmtoolbar1 29 - Lin bookmarks toolbar 57

Voor meer informatie over bladwijzers, zie het artikel Bladwijzers in Firefox.

De bladwijzerwerkbalk tonen of verbergen

De bladwijzerwerkbalk is standaard verborgen. Om deze aan of weer uit te zetten:

1. Klik op de menuknop Fx57menu en kies Aanpassen….
  2. Klik op de knop Werkbalken aan de onderkant van het scherm.
  3. Klik op Bladwijzerwerkbalk om dit te selecteren. Verwijder het vinkje ernaast om de werkbalk uit te zetten.
    bookmark toolbar on 57
  4. Klik op Gereed.

De bladwijzerwerkbalk is standaard verborgen. Om deze aan of weer uit te zetten:

1. Klik op de menuknop new fx menu en kies Aanpassen.
  2. Klik onder in het scherm op het vervolgkeuzemenu Werkbalken tonen/verbergenWerkbalken en selecteer Bladwijzerwerkbalk.
  3. Klik op de groene knop Aanpassen afsluiten.

Bladwijzers aan de bladwijzerwerkbalk toevoegen

1. Ga naar de pagina die u aan de bladwijzerwerkbalk wilt toevoegen.
  2. Klik in de adresbalk op het websitepictogram en sleep dit naar de bladwijzerwerkbalk.
Bmtoolbar2 29 - Win Bmtoolbar2 29 - Mac Bmtoolbar2 29 - Lin drag to toolbar 57

Bladwijzers op de bladwijzerwerkbalk herschikken

Om de positie van een item om de bladwijzerwerkbalk te wijzigen:

• Klik op de bladwijzer of map die u wilt verplaatsen en sleep deze naar de gewenste positie.
Bmtoolbar3 29 - Win Bmtoolbar3 29 - Mac Bmtoolbar3 29 - Lin rearrage bookmarks bar 57

Werkbalkitems aan de bladwijzerwerkbalk toevoegen

De bladwijzerwerkbalk kan andere items bevatten dan bladwijzers die hieraan zijn toegevoegd. Voor meer informatie, zie Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen.