Webpagina’s met bladwijzers toevoegen, verwijderen en bekijken in Firefox voor Android

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 24537
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update (0)
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

In Firefox voor mobiel kunt u eenvoudig bladwijzers maken met één tik. Dit artikel laat zien hoe u bladwijzers kunt aanmaken, bewerken en benaderen.

Hoe maak ik een bladwijzer voor een website?

1. Ga eenvoudig naar de website waarvoor u een bladwijzer wilt aanmaken, veeg naar links en tik op de knop Ster. De ster zal geel worden om u te laten weten dat de bladwijzer is opgeslagen.

bookmarkhomescreen0

De afbeelding ‘Mobile bookmark1’ bestaat niet.
  • Ook zult u een pop-up zien waarmee u de bladwijzer kunt bewerken of verwijderen, verwijderen of aan uw thuisscherm kunt toevoegen. Als u wilt, kunt u dit dialoogvenster negeren; het zal binnen enkele seconden verdwijnen. Als u de bladwijzer wel wilt bewerken, tikt u op Bewerken. U kunt de naam van de bladwijzer bewerken en eventueel een label toevoegen. Tik op Gereed om het dialoogvenster te sluiten en naar de pagina terug te gaan.

bookmarkedit

De afbeelding ‘Mobile bookmark2’ bestaat niet.
U kunt de pop-up Bladwijzer bewerken altijd benaderen door op de knop Ster te tikken.

Hoe voeg ik een bladwijzer toe aan het thuisscherm van mijn apparaat?

1. Veeg op een website waarvoor u eerder een bladwijzer hebt gemaakt naar links en tik op de knop Ster.
  2. Tik op de pop-up die verschijnt op Toevoegen aan thuisscherm en de bladwijzer zal op het thuisscherm van uw apparaat verschijnen.

bookmarkhomescreen1

bookmarkhomepage2

Hoe vind ik mijn bladwijzers?

• Vanuit het Awesome screen:
U kunt uw bladwijzers gemakkelijk bereiken vanuit het Awesome screen.
Zie De startpagina van Firefox aanpassen voor meer informatie en handige tips.
  1. U kunt het Awesome screen openen door boven een willekeurige pagina in de locatiebalk te tikken, of door een nieuw tabblad aan te maken.

Awesome Screen
  2. Selecteer daarna het tabblad Bladwijzers om door uw bladwijzers te bladeren.

De afbeelding ‘Mobile bookmark3’ bestaat niet.

• Vanuit het thuisscherm van uw apparaat:

Op uw het thuisscherm van uw apparaat kunt u de bladwijzers die u hieraan eerder hebt toegevoegd ook benaderen door op Toevoegen aan thuisscherm te tikken.

Hoe synchroniseer ik mijn bladwijzers met mijn desktop?

U kunt Firefox Sync gebruiken om uw bladwijzers (en meer) met uw desktopcomputer te synchroniseren. Voor meer informatie en gedetailleerde instructies bij het instellen, zie Sync gebruiken om uw bladwijzers, wachtwoorden en meer van Firefox te delen met Firefox voor mobiel

In Firefox voor mobiel kunt u eenvoudig bladwijzers maken. Dit artikel toont hoe u uw bladwijzers kunt aanmaken en benaderen.

Hoe maak ik een bladwijzer voor een website?

1. Ga naar de website waarvoor u een bladwijzer wilt maken.
  2. Tik op de menuknop.
  3. Tik op de knop Ster.

bookmark_native

De ster zal geel worden om u te laten weten dat de bladwijzer is opgeslagen, en er verschijnt een melding Bladwijzer toegevoegd op het scherm. De volgende keer dat u op de titelbalk en op Bladwijzers tikt, zult u de nieuwe bladwijzers in uw lijst zien.

bookmark_list_native

Hoe voeg ik een bladwijzer toe aan het thuisscherm van mijn apparaat?

1. Tik op de titelbalk.
  2. Tik op Bladwijzers.
    Er verschijnt een lijst van uw bladwijzers.
  3. Tik langduirig op een bladwijzer en selecteer Toevoegen aan thuisscherm.

bookmarkhomescreen_native

De bladwijzer verschijnt op het thuisscherm van uw apparaat.

homescreen_native_bookmark

Hoe vind ik mijn bladwijzers?

• Vanuit het Awesome screen:
U kunt uw bladwijzers eenvoudig benaderen vanuit het Awesome screen.
Zie De startpagina van Firefox aanpassen voor meer informatie en handige tips.
  1. Tik om het Awesome screen te openen in de titelbalk bovenaan een willekeurige pagina of maak een nieuw tabblad aan.

title_bar_native

2. Tik daarna op Bladwijzers om door uw bladwijzers te bladeren.

bookmark_list_native

• Vanuit het thuisscherm van uw apparaat:

U kunt bladwijzers ook vanuit uw thuisscherm benaderen door langdurig op een bladwijzer uit uw lijst Bladwijzers te tikken en daarna op Toevoegen aan thuisscherm te tikken.

Hoe synchroniseer ik mijn bladwijzers met mijn desktop?

U kunt Firefox Sync gebruiken om uw bladwijzers (en meer) met uw desktopcomputer te delen. Zie Sync gebruiken om uw bladwijzers, wachtwoorden en meer van Firefox te delen met Firefox voor mobiel voor meer informatie en gedetailleerde instructies over het instellen.