Webpagina’s met bladwijzers toevoegen, verwijderen en bekijken in Firefox voor Android

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 155347
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

Firefox voor Android bevat makkelijke bladwijzerfuncties. Dit artikel toont hoe u uw bladwijzers kunt maken en benaderen.

Een bladwijzer voor een pagina maken

1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of rechtsbovenin de browser) en selecteer de ster om een bladwijzer voor een pagina te maken.
    Android bookmarkbookmark android 57
  2. Onder in het scherm verschijnt Bladwijzer toegevoegd.
  3. Om uw bladwijzer te hernoemen of te bewerken, tikt u op Opties in het bericht dat verschijnt zodra u de bladwijzer voor de pagina maakt. Voer in het dialoogvenster dat verschijnt de gewenste naam en locatie voor de bladwijzer in. en een map in waarin u de bladwijzer wilt opslaan. Voor het beheren van uw mappen, zie Bladwijzermappen beheren in Firefox voor Android.
Om een bladwijzer voor een koppeling op een pagina te maken, houdt u uw vinger op de koppeling en kiest u Bladwijzer maken. Een melding laat weten of de bladwijzer voor de pagina is gemaakt, of dat de bladwijzer al bestaat.

Een bladwijzer verwijderen

Om een bladwijzer te verwijderen, tikt u nogmaals op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of rechtsbovenin de browser) en tikt u op de ster om deze te deselecteren.

U kunt bladwijzers ook van de bladwijzerlijst verwijderen:

1. Tik op de adresbalk en selecteer het tabblad Bladwijzers.Tik op de adresbalk en selecteer Bladwijzers.
  2. Houd uw vinger op de bladwijzer die u wilt verwijderen.
  3. Tik daarna op Verwijderen.

Snel een bladwijzer op uw apparaat vinden

Via het Awesome Screen kunt u alles makkelijk vinden.

• Tik op de adresbalk of open een nieuw tabblad en begin met typen. Uw bladwijzers worden weergegeven (aangegeven door een ster ernaast), samen met websites die u hebt bezocht en internetzoekopdrachten die u kunt uitvoeren. Tik eenvoudig op de gewenste bladwijzer en u bent klaar.
    Awesome search 26search bookmarks 57

Paneel Bladwijzers

Natuurlijk kunt u ook gewoon door uw bladwijzers scrollen.

• Selecteer Bladwijzers vanuit het scherm Topwebsites of een nieuw tabblad.
    Bookmarks 26bookmarks panel android 57
Tip: u kunt de bladwijzers, geschiedenis en meer van uw desktop op uw Android-apparaat benaderen door Firefox Sync in te stellen.

Een bladwijzer aan uw startscherm toevoegen

Benader een favoriete website via één tik vanaf uw startscherm.

1. Ga naar de gewenste website en houd uw vinger ongeveer 2 seconden op de adresbalk.
  2. Kies eenvoudig Toevoegen aan startscherm.
    Add to home screen