Bladwijzers uit Internet Explorer importeren | Handleiding

Bladwijzers uit Internet Explorer importeren

In Firefox kunt u uw Favorieten (in Firefox heten dit bladwijzers), instellingen en andere gegevens uit Internet Explorer importeren, wat u het configureren van veel zaken bespaart. Dit artikel geeft u stap-voor-stap instructies om dit voor elkaar te krijgen.

Dit artikel is alleen van toepassing op Windows.
Noot: als u Favorieten uit Internet Explorer van een andere computer wilt importeren, zie dan Internet Explorer-favorieten van een andere computer importeren.
  1. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks button win 2 aan de rechterkant van de navigatiewerkbalkKlik in de menubalk op BladwijzersKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bladwijzers en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik in het venster Bibliotheek op Importeren en reservekopie maken en kies Gegevens van een andere browser importeren….
    Import IE - Win1 fx7
    Noot: als Gegevens van een andere browser importeren… is uitgeschakeld (grijs weergegeven), kan dit komen doordat u zich in de modus Privénavigatie bevindt. Sluit het privénavigatievenster en probeer het opnieuw.
  3. Selecteer Microsoft Internet Explorer in het venster Importeerassistent en klik daarna op Volgende.
    Import IE - Win2
  4. Firefox zal alle typen instellingen en gegevens tonen die het kan importeren. Selecteer de items die u wilt importeren en klik daarna op Volgende.
    Import IE - Win3
    • Internetopties: algemene instellingen, waaronder uw startpagina. Aangezien Firefox en Internet Explorer verschillende functies bevatten, zal Firefox niet al uw instellingen kunnen importeren.
    • Cookies: kleine beetjes informatie die door sommige websites op uw computer zijn opgeslagen en die worden gebruikt om u aangemeld te houden, uw opties te bewaren of andere dingen te doen.
    • Geschiedenis: informatie over de websites die u hebt bezocht.
    • Favorieten: webpagina’s die u in uw Internet Explorer-favorieten hebt opgeslagen.
  5. Klik op Voltooien. De items die u hebt geselecteerd zouden nu moeten zijn geïmporteerd.
    Import IE - Win4

Gebaseerd op informatie van Import bookmarks (mozillaZine KB)

Deel dit artikel: http://mzl.la/MAxSv7