Bladwijzers uit een HTML-bestand importeren

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 3028
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Dit artikel beschrijft hoe u een HTML-bladwijzerbestand kunt importeren dat is opgemaakt in het Netscape Bookmarks-formaat.

De geïmporteerde bladwijzers zullen aan uw bestaande bladwijzers worden toegevoegd, wat kan resulteren in dubbele bladwijzers.

Voordat u verdergaat, kunt u het beste een reservekopie van uw huidige bladwijzers maken. U kunt dit doen door het venster Bibliotheek te openen (zie hieronder voor uitleg), vervolgens f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.pngImporteren en reservekopie maken te selecteren en Reservekopie maken… te kiezen. Dit zal een Firefox-bladwijzerreservekopiebestand in JSON-formaat aanmaken.

Noot: u kunt in Firefox ongewenste bladwijzers verwijderen alvorens een nieuwe set bladwijzers te importeren, maar dit kan tijdrovend zijn. Als u al uw bladwijzers tegelijk wilt verwijderen, start dan de veilige modus van Firefox en selecteer Bladwijzers naar Firefox-standaardwaarden terugzetten. Zie het artikel Problemen in Firefox vaststellen met de probleemoplossingsmodus voor meer informatie.
Noot: u kunt in Firefox ongewenste bladwijzers verwijderen alvorens een nieuwe set bladwijzers te importeren, maar dit kan tijdrovend zijn. Als u al uw bladwijzers tegelijk wilt verwijderen, start dan de veilige modus van Firefox en selecteer Alle bladwijzers verwijderen, behalve reservekopieën (Bladwijzers naar Firefox-standaardwaarden terugzetten in Firefox 3.5). Zie het artikel Problemen in Firefox vaststellen met de probleemoplossingsmodus voor meer informatie.
  1. Klik in het menu boven in het Firefox-vensterde menubalk op het menu Bladwijzers en kies Bladwijzers ordenen… om het venster Bibliotheek te openen.

2. Selecteer f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.pngImporteren en reservekopie maken… in de werkbalk van het venster Bibliotheek en kies HTML importeren….

3. Uit een HTML-bestand is standaard geselecteerd. Klik op de knop VolgendeVerdergaan.

4. Firefox zal u vragen het te importeren bladwijzerbestand op uw harde schijf te selecteren. Blader naar het bestand, selecteer het en klik op de knop Openen.
  5. De bladwijzers in het geselecteerde HTML-bestand zullen aan uw Firefox-bladwijzers worden toegevoegd.