Bladwijzers gebruiken in Firefox voor Android om uw favoriete websites bij te houden

(Doorgestuurd vanaf Hoe voeg ik een bladwijzer toe?)

Firefox voor Android bevat eenvoudige bladwijzerfuncties. Dit artikel toont hoe u uw bladwijzers kunt aanmaken en benaderen.

Een bladwijzer toevoegen of verwijderen

Tik eenvoudig op de ster.

• Tik op de menuknop (aan de onderkant van het scherm of in de rechterbovenhoek) en selecteer de ster om een bladwijzer voor een website aan te maken.

Android bookmark
  • Tik nogmaals op de ster om een bladwijzer te verwijderen.

U kunt bladwijzers ook van de bladwijzerlijst verwijderen:

1. Tik op de adresbalk en selecteer het tabblad Bladwijzers.Tik op de adresbalk en selecteer Bladwijzers.
  2. Houd uw vinger op de bladwijzer die u wilt verwijderen.
  3. Tik daarna op Verwijderen.

Snel een bladwijzer op uw apparaat vinden

Via het Awesome Screen kunt u alles makkelijk vinden.

• Tik op de adresbalk of open een nieuw tabblad en begin met typen. Uw bladwijzers worden weergegeven (aangegeven door een ster ernaast), samen met websites die u hebt bezocht en internetzoekopdrachten die u kunt uitvoeren. Tik eenvoudig op de gewenste bladwijzer en u bent klaar.

Awesome search 26

Natuurlijk kunt u ook gewoon door uw bladwijzers scrollen.

• Selecteer Bladwijzers vanuit het scherm Topwebsites of een nieuw tabblad.

Bookmarks 26
Tip: u kunt de bladwijzers, geschiedenis en meer van uw desktop op uw Android-apparaat benaderen door Firefox Sync in te stellen.

Een bladwijzer aan uw startscherm toevoegen

Benader een favoriete website via één tik vanaf uw startscherm.

1. Ga naar de gewenste website en houd uw vinger ongeveer 2 seconden op de adresbalk.
  2. Kies eenvoudig Toevoegen aan startscherm.

Add to home screen

Deel dit artikel: http://mzl.la/LDXdGW