Bladwijzermappen gebruiken om uw bladwijzers te ordenen | Handleiding

Bladwijzermappen gebruiken om uw bladwijzers te ordenen

Dit artikel beschrijft hoe u uw bladwijzers kunt ordenen met bladwijzermappen.

Nieuwe mappen maken

1. Klik op de knop 57 library icon en daarna op Bladwijzers. Scroll naar de onderkant en klik op Alle bladwijzers tonen. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik met de rechtermuisknopKlik terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt op de map waarin de nieuwe map zal worden gemaakt en selecteer vervolgens Nieuwe map….
    Bookmark Folder Win1
  3. Typ in het venster Nieuwe map een naam en (optioneel) een beschrijving voor de map die u wilt aanmaken.

Bladwijzers in mappen plaatsen

1. Klik op de knop 57 library icon en daarna op Bladwijzers. Scroll naar de onderkant en klik op Alle bladwijzers tonen. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik op de map die de bladwijzer bevat die u wilt verplaatsen.
  3. Sleep de bladwijzer naar de gewenste map. Laat de knop los om de bladwijzer in de map te plaatsen.

Mappen sorteren

Voor instructies over het sorteren van uw bladwijzermappen, zie Uw bladwijzers sorteren om snel de gewenste te vinden.