Bladwijzermappen gebruiken om uw bladwijzers te ordenen

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 3906
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Dit artikel beschrijft hoe u uw bladwijzers kunt ordenen met bladwijzermappen.

Nieuwe mappen maken

1. Klik op het menu Beeld, selecteer Zijbalk en vervolgens Bladwijzers om de bladwijzerzijbalk te openen.
  2. Klik op de map waarin u uw nieuwe map wilt maken.
  3. Klik met de rechtermuisknopHoud de Ctrl-toets ingedrukt, klik op de map die de nieuwe map zal bevatten en selecteer vervolgens Nieuwe map….

4. Typ in het venster Nieuwe map een naam en (optioneel) een beschrijving voor de map die u wilt aanmaken.

Bladwijzers in mappen plaatsen

1. Klik op het menu Beeld, selecteer Zijbalk en vervolgens Bladwijzers om de bladwijzerzijbalk te openen.
  2. Klik op de map die de bladwijzer bevat die u wilt verplaatsen.
  3. Klik op de bladwijzer die u wilt verplaatsen en sleep deze naar de gewenste map. Laat de muisknop los om de bladwijzer in de map te plaatsen.

Mappen sorteren

Voor instructies over het sorteren van uw bladwijzermappen, zie Uw bladwijzers sorteren om snel de gewenste te vinden.

Slimme mappen

U kunt “Slimme mappen” aanmaken in het venster Bibliotheek. Deze mappen zijn een soort opgeslagen zoekopdrachten die zichzelf automatisch bijwerken. Voor informatie over het gebruik van Slimme mappen, zie Slimme bladwijzermappen.