Bladwijzerlabels - Bladwijzers categoriseren om ze eenvoudig te kunnen vinden | Handleiding

Bladwijzerlabels - Bladwijzers categoriseren om ze eenvoudig te kunnen vinden

In Firefox kunt u labels aan bladwijzers toevoegen, zodat u deze tijdens het zoeken kunt categoriseren en met sleutelwoorden kunt herkennen.

Labels voor bladwijzers maken

Een label voor een nieuwe bladwijzer maken

Wanneer u op de ster klikt om een bladwijzer voor een nieuwe pagina te maken, wordt een venster geopend waarmee u de naam en locatie van een bladwijzer kunt bewerken en hieraan labels kunt toevoegen.

Fx47PageBookmarked bookmark 57 win

Labels voor bestaande bladwijzers maken

1. Ga naar de bladwijzer van de pagina waarvoor u een label wilt maken.
  2. Klik op de ster om de prompt Deze bladwijzer bewerken te opene.
    bookmark tag fx47 bookmark tags 57
  3. Voer in het veld Labels de labels in.

Uw labels hergebruiken

Als u eenmaal labels voor enkele bladwijzers hebt gemaakt, kunt u deze hergebruiken:

1. Klik naast het veld Labels op de pijl-omlaag.
  2. Plaats een vinkje naast elk label dat u aan de bladwijzer wilt toevoegen.
    bookmark tag more fx47 bookmark tag boxes 57

Labels bewerken in de Bibliotheek

Om labels te wijzigen via het venster Bibliotheek:

1. Klik op de knop 57 library icon en daarna op Bladwijzers. Scroll naar de onderkant en klik op Alle bladwijzers tonen. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Open in het venster Bibliotheek de map waarin u de bladwijzer hebt opgeslagen.
  3. Selecteer de bladwijzer die u wilt bewerken. Het onderste gedeelte van het venster Bibliotheek zal informatie over de bladwijzer weergeven.
  4. Voeg labels toe of verwijder deze door het veld Labels te bewerken of door de pijl-omlaag te gebruiken om vinkjes voor bestaande labels toe te voegen of te verwijderen.

Bookmark_Library Bookmark_Library_Mac Bookmark_Library_Linux

Zoeken binnen labels

Typ eenvoudig in de adresbalk. Firefox geeft dan ook pagina’s met bladwijzers weer met labels die aan uw zoekopdracht voldoen.

tag search win tag search fx29 tag search 57

Labels gebruiken om uw bibliotheek te ordenen

Om toegang tot uw labels te krijgen in de bibliotheek:

1. Klik op de knop 57 library icon en daarna op Bladwijzers. Scroll naar de onderkant en klik op Alle bladwijzers tonen. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik aan de linkerkant van het venster Bibliotheek op het pijltje naast het item Labels. De lijst met labels wordt uitgevouwen.
  3. Klik op een label om te zien welke bladwijzers eraan zijn gekoppeld.
  4. Dubbelklik op een bladwijzer in de lijst om deze in Firefox te openen.