Bewegend thema werkt niet meer

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 35171
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update (0)
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Na het bijwerken naar Firefox 18 zullen bewegende Persona’s niet meer bewegen. Hier wordt een eenvoudige oplossing gegeven om dat te verhelpen.

Noot: dit artikel is niet van toepassing op uw versie van Firefox.

Installeer de Personas Shuffler-add-on om bewegende Persona’s te herstellen

1. Ga naar de add-onpagina van Personas Shuffler.
  2. Klik op de groene knop Toevoegen aan Firefox. Er wordt een installatievenster geopend.
  3. Klik na het 3 seconden aftellen op Nu installeren.
    • De Personas Shuffler-add-on zal worden geïnstalleerd en uw bewegende Persona zou weer moeten bewegen.

Als u meer dan een Persona hebt geïnstalleerd, zal deze add-on telkens wanneer u Firefox start een nieuwe activeren. Volg deze stappen om van Persona te wisselen:

1. Klik op de menuknop Fx89menuButton, klik op Add-ons en thema’s en kies Vormgeving.
  2. Klik op de knop Inschakelen naast de Persona die u wilt gebruiken.