Bewegend thema werkt niet meer

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Na het bijwerken naar Firefox 18 zullen bewegende thema’s niet meer bewegen. Hier wordt een eenvoudige oplossing gegeven om dat te verhelpen.

Noot: dit artikel is niet van toepassing op uw versie van Firefox.

De Personas Shuffler-add-on installeren om bewegende thema’s te herstellen

1. Ga naar de add-onpagina van Personas Shuffler.
  2. Klik op de groene knop Toevoegen aan Firefox. Er wordt een installatievenster geopend.
  3. Klik na het 3 seconden aftellen op Nu installeren.
    • Nadat de Personas Shuffler-add-on is geïnstalleerd, zou uw bewegende thema weer moeten bewegen.

Als u meerdere thema’s hebt geïnstalleerd, zal deze add-on telkens wanneer u Firefox start een nieuw thema activeren. Volg deze stappen om van thema te wisselen:

1. Klik op de menuknop Fx57menu New Fx Menu en kies Add-ons Fx57Addons-icon Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend.

2. Selecteer het paneel Vormgeving in het tabblad Add-onbeheerder.
  3. Klik op de knop Inschakelen naast het thema dat u wilt gebruiken.