Bellen en voicemail benaderen in Firefox OS

(Doorgestuurd vanaf Bellen in Firefox OS)

Firefox OS bevat veel handige opties voor het voeren en beheren van gesprekken.

• Open de app Telefoon, kies een nummer en tik op de groene belknop om iemand te bellen. U kunt ook een nummer kiezen uit het oproeplogboek Call call log of uw contacten Call contacts .

Een oproep maken vanuit het oproeplogboek of uw contacten

Het oproeplogboek Call call log vermeldt al uw inkomende, uitgaande en gemiste oproepen. Het werkt samen met uw contactenlijst, zodat u oproepen kunt maken en nummers aan uw contacten kunt toevoegen.

• Tik op een oproep van een bestaand contact om de pagina van dat contact te openen. Tik daarna op het telefoonnummer om een oproep te maken. U kunt ook direct naar uw contactenlijst gaan door op de contactknop Call contacts onder in het scherm te tikken.

Call contact
  • Op een oproep van een nieuw nummer tikken brengt u naar een menu met opties om dat nummer te bellen, hiervan een nieuw contact te maken of om het aan een bestaand contact toe te voegen.

Call log options
Wilt u de laatste oproep opnieuw maken? Tik eenvoudig op de groene belknop callbutton om automatisch het laatst gekozen nummer te kiezen.

Voor meer informatie over het werken met contacten, zie Contacten toevoegen, beheren en delen in Firefox OS.

Opties tijdens een gesprek

Wanneer u in gesprek bent, kunt u:

• Op de dempknop tikken om uw microfoon uit te zetten.
  • Op de kiezerknop tikken om het numerieke toetsenblok zichtbaar te maken. Dit is handig voor het navigeren naar voicemail of andere geautomatiseerde telefoniesystemen.
  • Op de speakerknop tikken om naar de telefoonluidspreker te schakelen, zodat anderen het gesprek kunnen horen.
  • Natuurlijk zal op de rode knop tikken het gesprek beëindigen.

In-call options

Vergadergesprekken

Wilt u een conversatie met meer dan één persoon voeren? Uw andere contacten kunnen ook meedoen.

• Tik terwijl u in gesprek bent op de knop een beller toevoegen.
    conf call

• Uw contacten worden weergegeven. Kies het contact dat u aan uw gesprek wilt toevoegen.
  • Nadat uw extra contact verbinding heeft, herhaalt u de bovenstaande stappen om meer vrienden aan het gesprek toe te voegen.

connect conf
U kunt tot vijf vrienden aan een gesprek toevoegen, zodat in totaal 6 deelnemers (waaronder uzelf) mogelijk zijn.

Uw voicemail benaderen

• Open de app Telefoon en houd het cijfer 1 ingedrukt om uw voicemail te bellen.

Call voicemail

Deel dit artikel: http://mzl.la/1h6AcgP