Bellen en voicemail benaderen in Firefox OS

(Doorgestuurd vanaf Bellen in Firefox OS)

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Firefox OS bevat veel handige opties voor het voeren en beheren van gesprekken.

• Open de app Telefoon De afbeelding ‘phone 1.3’ bestaat niet., kies een nummer en tik op de belknop callbutton om iemand te bellen. U kunt ook een nummer uit het oproeplogboek Call call log of uw contacten Call contacts kiezen.
  • Open de app Telefoon phone 1.4, kies een nummer en tik op de belknop callbutton om iemand te bellen. U kunt ook een nummer uit het oproeplogboek Call call log of uw contacten Call contacts kiezen.
  • Open de app Telefoon phone 2.0, kies een nummer en tik op de belknop call button 2.0 om iemand te bellen. U kunt ook een nummer uit het oproeplogboek call log 2.0 of uw contacten Call contacts 2.0 kiezen.

Een oproep maken vanuit uw contacten en oproeplogboeken

Contacten

1. Open de app Telefoon Phone 1.3.
  2. Tik op Call contacts om de contactenlijst te openen.
  3. Tik op het contact dat u wilt bellen.
  4. Tik op het telefoonnummer.
    Call contact
  1. Open de app Telefoon phone 1.4.
  2. Tik op Call contacts om de contactenlijst te openen.
  3. Tik op het contact dat u wilt bellen.
  4. Tik op het telefoonnummer.
    Call contact
  1. Open de app Telefoon phone 2.0.
  2. Tik op Call contacts 2.0 om de contactenlijst te openen.
  3. Tik op het contact dat u wilt bellen.
  4. Tik op het telefoonnummer.
    Call contact 2.0

Voor meer informatie over het werken met contacten, zie Contacten toevoegen, beheren en delen in Firefox OS.

Oproeplogboek

Het oproeplogboek Call call log vermeldt al uw inkomende, uitgaande en gemiste oproepen. Het werkt samen met uw contactenlijst, zodat u oproepen kunt maken en nummers aan uw contacten kunt toevoegen. Het oproeplogboek De afbeelding ‘Call log 2.0’ bestaat niet. vermeldt al uw inkomende, uitgaande en gemiste oproepen. Het werkt ook samen met uw contactenlijst, zodat u oproepen kunt maken en nummers aan uw contacten kunt toevoegen.

1. Open de app Telefoon Phone 1.3.
  2. Tik op Call contacts om het oproeplogboek te openen.
  3. Tik op het telefoonnummer of contact dat u wilt bellen.
    Call log options
  1. Open de app Telefoon phone 1.4.
  2. Tik op Call call log om het oproeplogboek te openen.
  3. Tik op het telefoonnummer of contact dat u wilt bellen.
    Call log options
  1. Open de app Telefoon phone 2.0.
  2. Tik op call log 2.0 om het oproeplogboek te openen.
  3. Tik op het telefoonnummer of contact dat u wilt bellen.
    De afbeelding ‘Call log options 2.0’ bestaat niet.
Wilt u uw vorige oproep herhalen? Tik eenvoudig op de belknop callbutton om automatisch het laatst gekozen nummer te bellen.
Wilt u uw vorige oproep herhalen? Tik eenvoudig op de belknop call button 2.0 om automatisch het laatst gekozen nummer te bellen.

Opties tijdens een gesprek

Tijdens een gesprek kunt u:

• Uw microfoon dempen door op de dempknop mute 1.3 te tikken.
  • Op de kiezerknop De afbeelding ‘Dialpad 1.3’ bestaat niet. tikken om het numerieke toetsenblok zichtbaar te maken. Dit is handig voor het navigeren naar voicemail of andere geautomatiseerde telefoniesystemen.
  • Op de speakerknop De afbeelding ‘speaker 1.3’ bestaat niet. tikken om naar de telefoonluidspreker te schakelen, zodat anderen in uw kamer het gesprek kunnen horen.
  • Natuurlijk zal op de rode knop tikken het gesprek beëindigen.
    In-call options
  • Uw microfoon dempen door op de dempknop mute1 te tikken.
  • Op de kiezerknop Dialpad tikken om het numerieke toetsenblok zichtbaar te maken. Dit is handig voor het navigeren naar voicemail of andere geautomatiseerde telefoniesystemen.
  • Op de speakerknop speaker (small) tikken om naar de telefoonluidspreker te schakelen, zodat anderen in uw kamer het gesprek kunnen horen.
  • Op de knop een beller toevoegen conf 2.0 tikken om een vergadergesprek te beginnen.
  • Natuurlijk zal op de rode knop tikken het gesprek beëindigen.
    In-call options 2.0

Vergadergesprekken

Wilt u een conversatie met meer dan één persoon voeren? Uw andere contacten kunnen ook meedoen.

1. Begin een gesprek door een nummer te kiezen of een contact te bellen.
  2. Tik tijdens het actieve gesprek op de knop een beller toevoegen conff.
    conf call
  3. Uw contacten worden weergegeven. Kies het contact dat u aan uw gesprek wilt toevoegen.
  4. Nadat uw extra contact verbinding heeft gemaakt, herhaalt u de bovenstaande stappen om meer vrienden aan het gesprek toe te voegen.
    connect conf
  1. Begin een gesprek door een nummer te kiezen of een contact te bellen.
  2. Tik tijdens het actieve gesprek op de knop een beller toevoegen conf 2.0.
    conf call 2.0
  3. Kies het contact in de contactenlijst dat u aan uw gesprek wilt toevoegen.

Nadat uw extra contact verbinding heeft gemaakt, herhaalt u de bovenstaande stappen om meer vrienden aan het gesprek toe te voegen.

1. connect conf 2.0
U kunt tot vijf vrienden aan een gesprek toevoegen, zodat in totaal 6 deelnemers (waaronder uzelf) mogelijk zijn.

Uw voicemail benaderen

• Open de app Telefoon en houd het cijfer 1 ingedrukt om uw voicemail te bellen.
    Call voicemail 2.0