Het batterijniveau controleren

Om het batterijniveau te controleren:

1. Tik op settings icon om de app Instellingen te openen.
  2. Scroll omlaag naar de sectie Apparaat en tik op Batterij.

BatterySettingsFirefoxOSWakaFlocka battery fos 1.3
    • Het huidige batterijniveau verschijnt in de vorm van een percentage.

Onder het percentage van het huidige niveau ziet u ook Energiebesparing. Bezoek dit artikel om meer over het besparen van batterijstroom te lezen.

Tip: het batterijniveau verschijnt ook in de meldingenbalk.
  1. Open de app Instellingen Settings 1.3 Settings 1.4 Settings- 2.0 (small) .
  2. Scroll omlaag naar de sectie Apparaat totdat u Batterij ziet. Deze weergave toont het percentage van de resterende batterijstroom.

Bezoek dit artikel om meer over het besparen van batterijstroom te lezen.

Tip: het batterijniveau verschijnt ook in de meldingenbalk.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1BATVeH