Startscherm in iOS - Zoeken en favoriete websites benaderen vanaf één plek

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Het startscherm is het eerste wat u ziet als u Firefox op uw telefoon of tablet opent. Dit scherm ziet u ook door op de adresbalk te tikken, of door een nieuw tabblad te openen (als u dit niet op een lege pagina hebt ingesteld).

Geweldige inhoud ontdekken

Standaard toont Firefox vooraanstaande websites en pagina’s die u het meest recent hebt bezocht of waarvoor u onlangs een bladwijzer hebt gemaakt.

Voor het aanpassen van opties voor de nieuw-tabbladpagina, zie Firefox Home op iOS aanpassen.

Alles zoeken via het startscherm

Het startscherm bevat een zoekbalk bovenaan die zowel zoekopdrachten als webadressen accepteert. Typ gewoon uw zoekopdracht en maak een keuze uit een van de zoekmachines die onder in het scherm verschijnen, of tik op Ga om de standaardzoekmachine te gebruiken.

quick search ios

Firefox stelt ook pagina’s voor uit uw geschiedenis, bladwijzers, open tabbladen en populaire domeinen die met uw zoekopdracht overeenkomen.

Uw bladwijzers, leeslijst en geschiedenis benaderen

De knoppen onder de zoekbalk bieden niet alleen toegang tot inhoud op uw huidige apparaat, maar ook op andere apparaten. (Tip: stel Sync in op uw computer of Android-apparaat om uw navigatiegegevens met uw iPhone of iPad te delen.)

awesome screen search and panels

Uitleg over de panelen en hun symbolen