Automatisch invullen op uw iPhone of iPad inschakelen

Op 13 december 2021 heeft Mozilla de ondersteuning voor de Firefox Lockwise-app op Android en iOS beëindigd. Lees Einde ondersteuning voor Firefox Lockwise voor verdere toegang tot en gebruik van uw wachtwoordbeheer.

Als u automatisch invullen inschakelt, kan Firefox Lockwise uw aanmeldgegevens in uw apps voor u invullen, zodat u ze niet steeds hoeft in te voeren.

1. Open de app Instellingen op uw telefoon.
  2. Tik op Wachtwoorden & Accounts.
  3. Tik op Wachtwoorden automatisch invullen.
  4. Selecteer Lockwise.
  5. Deselecteer iCloud Keychain om te voorkomen dat u moet kiezen welke wachtwoordenbeheerder het invullen moet uitvoeren en dat u gevraagd wordt om ingevulde Lockwise-aanmeldingen naar de iCloud op te slaan.