Artikelen in de lezerweergave bekijken in Firefox voor Android

Firefox voor Android bevat een handige lezerweergave die een website van alle overbodige zaken ontdoet, zodat u zich kunt concentreren op wat u leest. Hier wordt uitgelegd hoe het allemaal werkt.

De lezerweergave in- en uitschakelen

• Tik eenvoudig op het lezerweergavepictogram Reader mode in de adresbalk. Tik er nogmaals op om af te sluiten en naar de normale pagina terug te keren.

Reader mode article
Noot: de lezerweergave is niet beschikbaar op apparaten met minder dan 384 MB geheugen.

De wijze waarop dingen er in de lezerweergave uitzien aanpassen

Wijzig de grootte van de tekst, wissel tussen lettertypen of wijzig het thema van licht naar donker voor het lezen in het donker.

• Tik in de lezerweergave op het scherm om de bedieningselementen zichtbaar te maken en tik daarna op de knop Aa.
    Customize reader mode customize reader m30

Uw favorieten delen

Deel een koppeling naar de pagina die u leest op sociale netwerken of via e-mail en sms-berichten.

• Tik in de lezerweergave op het scherm om de bedieningselementen zichtbaar te maken en tik daarna op de deelknop aan de rechterkant.
Share from reader mode share read fx30
Firefox voor desktops: de lezerweergave is ook beschikbaar in Firefox voor desktops! Zie hiervoor Rommelvrije webpagina’s met de lezerweergave.
Leeslijst: weinig tijd? Sla webpagina’s op naar uw leeslijst in Firefox voor Android en lees ze later.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1BT1Oud