Artikelen in de lezerweergave bekijken in Firefox voor Android

Firefox voor Android bevat een handige lezerweergave die een website van alle overbodige zaken ontdoet, zodat u zich kunt concentreren op wat u leest. Geen tijd meer om iets helemaal te lezen? Voeg het aan uw leeslijst toe en lees het later. Hier wordt uitgelegd hoe het allemaal werkt.

De lezerweergave in- en uitschakelen

• Tik eenvoudig op het lezerweergavepictogram Reader mode in de adresbalk. Tik er nogmaals op om af te sluiten en naar de normale pagina terug te keren.

Reader mode article
Noot: de lezerweergave is niet beschikbaar op apparaten met minder dan 384 MB geheugen.

Een artikel aan uw leeslijst toevoegen

U kunt eenvoudig een lijst van zaken opslaan die u later wilt lezen.

• Als u uw vinger op het lezerweergavepictogram Reader mode in de adresbalk houdt, wordt de pagina waarop u zich bevindt aan uw leeslijst toegevoegd.
  • Als u zich al in de lezerweergave bevindt en later verder wilt lezen, kunt u dat artikel aan uw leeslijst toevoegen. Tik eenvoudig op het scherm om de bedieningselementen zichtbaar te maken en druk op de knop voor het toevoegen van een item om het huidige artikel op uw lijst te zetten.

Add to reading list add reading list

Weinig tijd? Lees het artikel later door het aan uw leeslijst toe te voegen.

1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) .
  2. Tik op het leeslijstpictogram readinglist1 om het artikel op te slaan.

reading list m38

Een artikel van uw leeslijst verwijderen

1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) .
  2. Tik op het verwijderpictogram delete article reading list .

remove reading list m38

Uw leeslijst benaderen

Open uw leeslijst vanaf een willekeurige locatie.

1. Tik op de adresbalk of open een nieuw tabblad om uw startscherm zichtbaar te maken.
  2. Veeg op uw startscherm naar links totdat u zich op het paneel Leeslijst bevindt.

Access reading list 26 reading list 36

De wijze waarop dingen er in de lezerweergave uitzien aanpassen

Wijzig de grootte van de tekst, wissel tussen lettertypen of wijzig het thema van licht naar donker voor het lezen in het donker.

• Tik in de lezerweergave op het scherm om de bedieningselementen zichtbaar te maken en tik daarna op de knop Aa.
    Customize reader mode customize reader m30

Uw favorieten delen

Deel een koppeling naar de pagina die u leest op sociale netwerken of via e-mail en sms-berichten.

• Tik in de lezerweergave op het scherm om de bedieningselementen zichtbaar te maken en tik daarna op de deelknop aan de rechterkant.
Share from reader mode share read fx30

Deel dit artikel: http://mzl.la/1beUXoF