Artikelen in de lezerweergave bekijken in Firefox voor Android

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 88829
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

Firefox voor Android bevat een handige lezermodus die een website van alle overbodige zaken ontdoet, zodat u zich kunt concentreren op wat u leest. Geen tijd meer om iets helemaal te lezen? Voeg het aan uw leeslijst toe en lees het later. Hier wordt uitgelegd hoe het allemaal werkt.

De lezermodus in- en uitschakelen

• Tik eenvoudig op het lezermoduspictogram Reader mode in de adresbalk. Tik er nogmaals op om af te sluiten en naar de normale pagina terug te keren.

Reader mode article
Noot: de lezermodus is niet beschikbaar op apparaten met minder dan 384 MB geheugen.

Artikelen aan uw leeslijst toevoegen

U kunt eenvoudig een lijst van zaken opslaan die u later wilt lezen.

• Als u uw vinger op het lezermoduspictogram Reader mode in de adresbalk houdt, wordt de pagina waarop u zich bevindt aan uw leeslijst toegevoegd.
  • Als u zich al in de lezermodus bevindt en later verder wilt lezen, kunt u dat artikel aan uw leeslijst toevoegen. Tik eenvoudig op het scherm om de bedieningselementen zichtbaar te maken en druk op de knop voor het toevoegen van een item om het huidige artikel op uw lijst te zetten.

Add to reading listadd reading list

Uw leeslijst benaderen

Open uw leeslijst vanaf een willekeurige locatie.

1. Tik op de adresbalk of open een nieuw tabblad om uw startscherm zichtbaar te maken.
  2. Veeg op uw startscherm naar links totdat u zich op het paneel Leeslijst bevindt.

Access reading list 26reading list 36

De wijze waarop dingen er in de lezermodus uitzien aanpassen

Wijzig de grootte van de tekst, wissel tussen lettertypen of wijzig het thema van licht naar donker voor het lezen in het donker.

• Tik in de lezermodus op het scherm om de bedieningselementen zichtbaar te maken en tik daarna op de knop Aa.
    Customize reader modecustomize reader m30

Uw favorieten delen

Deel een koppeling naar de pagina die u leest op sociale netwerken of via e-mail en sms-berichten.

• Tik in de lezermodus op het scherm om de bedieningselementen zichtbaar te maken en tik daarna op de deelknop aan de rechterkant.
Share from reader modeshare read fx30