Army of Awesome - Gebruikelijke antwoorden

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 31473
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: eerste vertaling
  • Beoordeeld: Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Hieronder staan de gebruikelijke reacties die in het Army of Awesome worden gebruikt. Volg de structuur (H1 voor nieuwe categorieën en H2 voor nieuwe tweets met de onderstaande tweettekst). De tweettekst mag niet langer zijn dan 125 tekens. Na het toevoegen van de @gebruikersnaam en hashtag #fxhelp dient de tekst in 140 tekens te passen.

Welkom en bedankt

Bedankt voor het gebruiken van Firefox

bedankt voor het gebruiken van Firefox! Naast gebruiker bent u onderdeel van ’n 400M sterke gemeenschap http://mzl.la/LF6rVB

Tips en trucs

begint u met Firefox? Hier zijn wat tips en trucs om er het meeste uit te halen: http://mzl.la/c0B9P2

We zijn een non-profitorganisatie

hallo, ik ben een Mozilla-vrijwilliger. Wist u dat er wereldwijd duizenden zijn? Meer info: http://mzl.la/Qkx3cp

Welkom bij onze gemeenschap

Bedankt voor uw hulp! U maakt nu deel uit van onze wereldwijde gemeenschap. Als u hulp nodig hebt: http://mzl.la/Kubiog

Firefox gebruiken

Add-on-beoordelingen

begint u met Firefox? Met add-ons kunt u leuke functies en eigendschappen toevoegen. Wat favorieten: http://mzl.la/cGypVI

Firefox aanpassen met add-ons

hebt u add-ons geprobeerd? Leuke apps voor winkelen, muziek, nieuws, wat u ook online doet. Begin hier: http://mzl.la/blOuoD

Firefox Panorama

al van Firefox Panorama gehoord? Het groepeert en toont uw tabbladen en laat rommel weg. Probeer het: http://mzl.la/d21MyY

Firefox Sync

Firefox Sync geprobeerd? Erg handig! Wissel van computer en bewaar tabbladen, wachtwrd, geschiedenis: http://mzl.la/aHHUYA

Plug-ins en add-ons

hebt u uw plug-ins en add-ons bijgewerkt? Zou moeten helpen. Hier kunt u ze bijwerken: http://mzl.la/cGCg12

Firefox upgraden

misschien moet u Firefox upgraden? De nieuwe versie is sneller en bevat veel meer moois: http://mzl.la/9wJe30

Ondersteuning

Vragen op SUMO

misschien navragen bij SUMO, het ondersteuningsteam van Firefox van de gemeenschap? Ze weten het vast: http://mzl.la/Kubiog

Firefox gedraagt zich niet goed

vervelend dat uw Firefox niet goed werkt. Bekijk hier de tips: http://mzl.la/MD75AT

Firefox is traag

u kunt uw Firefox weer snel maken. Probeer deze stappen: http://mzl.la/PMJRIb

Crashes verhelpen

vervelend dat uw Firefox hangt :( Hier wat snelle fixes om dit te voorkomen: http://mzl.la/MYlG5D

Hoog RAM-gebruik

Firefox gebruikt soms meer geheugen dan zou moeten. Probeer een van de simpele fixes: http://mzl.la/LnX4ca

Snelle fixes voor Firefox

hebt u Firefox-ondersteuning geprobeerd? Als de snelle fixes niet helpen, kunnen vrijwilligers helpen! http://mzl.la/PMJRIb

Traag opstarten van Firefox

Firefox heeft een opfrisbeurt nodig. Wat tips om Firefox sneller te laten laden: http://mzl.la/MP4wqF

Betrokken raken

Een bètatester worden

word bètatester! Help de volgende Firefox te ontwikkelen. U hoeft niet technisch te zijn om te helpen: http://mzl.la/d23n7a

Betrokken raken bij Mozilla

Wilt u een beter internet? Kom bij de Mozilla-beweging. Voor iedereen is iets te doen. Begin hier: http://mzl.la/cufJmX

Meedoen met Affiliates

Het Firefox Affiliates-programma biedt een manier om uw liefde voor Firefox te delen. Doe mee: affiliates.mozilla.org

Mozilla Developer Network

help het web te verbeteren! Bouw hier webpagina’s, apps en add-ons: Mozilla Developer Network http://mzl.la/9gQfrn

Een bug melden

Bedankt voor het vinden van een bug. Help andere Firefox-gebruikers door hem te melden. Het is simpel: http://mzl.la/KZPWCZ