Apps downloaden en installeren in Firefox OS

(Doorgestuurd vanaf Apps downloaden en installeren)

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De Marketplace is een winkel die apps aanbiedt die voor uw Firefox OS-apparaat zijn ontworpen. Dit artikel beschrijft hoe u apps kunt ontdekken en installeren.

Geweldige apps vinden

Wanneer u de Marketplace opent, ziet u een lijst van aanbevolen apps en populaire apps.

Marketplace Home
  • De koppelingen aan de bovenkant helpen u apps te vinden op nieuwheid, populariteit of categorie.
  • Natuurlijk bevat elke scherm van de Marketplace een zoekveld om u precies wat u zoekt te helpen vinden.

new marketplace search
  • Tik tijdens het navigeren op een willekeurige app om details als schermafbeeldingen, een langere beschrijving en beoordelingen te zien.

Een app installeren

Een app installeren is snel en eenvoudig.

1. Als u een app vindt die u wilt installeren, tikt u op de blauwe knop. Als de app gratis is, zal de knop dit vermelden. Als de app geld kost, wordt de prijs op de knop vermeld.

Free and paid apps
    Noot: het proces van aankoop van een app verschilt per provider en per land. Volg gewoon de eenvoudige instructies op het scherm.
  2. Bevestig dat u de app wilt installeren door op de knop Installeren te tikken.
    • Uw app wordt gedownload en op het startscherm wordt een pictogram geplaatst.

Twitter installed

Wat is het verschil tussen Marketplace en Adaptief zoeken?

De Marketplace en Adaptief zoeken bieden twee verschillende belevingen voor het downloaden van apps. De Marketplace is een winkel met apps die voor uw Firefox OS-apparaat zijn ontworpen. De functie Adaptief zoeken vindt websites voor mobiel die net als apps kunnen worden geïnstalleerd en gebruikt.