Een andere taal in het woordenboek installeren en gebruiken in Thunderbird

Een taalwoordenboek installeren en gebruiken

Als u berichten in meer dan één taal verzendt, kunt u extra taalpakketten in het woordenboek van Thunderbird installeren. Na het installeren van een taalpakket kunt u het woordenboek eenvoudig van de ene naar de andere taal omschakelen.

Taalwoordenboeken worden uitgegeven als Thunderbird-add-ons. Zie de FAQ over add-ons en extensies voor meer informatie.

Een nieuw taalwoordenboek installeren:

1. Klik boven in het Thunderbird-venster op het menu Extra (ALT-x) en selecteer Opties…Klik in de menubalk op het menu Thunderbird en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Thunderbird-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren of klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren .
  2. Klik op Opstellen.
  3. Klik in het tabblad Spelling op “Meer woordenboeken downloaden”.
  4. Scroll door de alfabetische lijst van woordenboeken om het gewenste woordenboek te vinden.
  5. Klik naast de gewenste taal op “Woordenboek downloaden”.
  6. Herstart Thunderbird.

dictionary screenshot

Het woordenboek tussen verschillende talen omschakelen

1. Klik boven in het Thunderbird-venster op het menu Extra (ALT-x) en selecteer Opties…Klik in de menubalk op het menu Thunderbird en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Thunderbird-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren of klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren .
  2. Klik op Opstellen.
  3. Selecteer in het tabblad Spelling de gewenste taal in de uitrollijst.
  4. Klik op OK en sluit het dialoogvenster.

Dictionary popup menu

Deel dit artikel: http://mzl.la/1BsOFvv