Add-ons voor Android verkrijgen, bedieningen, opties en voorkeuren aanpassen | Navigatie

Add-ons voor Android verkrijgen, bedieningen, opties en voorkeuren aanpassen

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De volgende artikelen tonen hoe u de functies van Firefox voor mobiel kunt uitbreiden en services van Mozilla kunt gebruiken om de tabbladen, bladwijzers en wachtwoorden van uw desktop te benaderen.

Flash

Sync - neem uw tabbladen en instellingen mee

Zoeken & vinden

Snelkoppelingen

Privacy en beveiliging aanpassen

Zie het artikel Privacy- en beveiligingsinstellingen voor mobiel configureren voor koppelingen naar informatie over het beheren van uw geschiedenis, wachtwoorden en privégegevens.

Deel dit artikel: http://mzl.la/OkHwWz

Dit artikel aanpassen

Firefox for Android