Add-ons vinden en installeren in Firefox voor Android | Handleiding

Add-ons vinden en installeren in Firefox voor Android

Er bestaan een hoop geweldige add-ons die u kunt installeren om functionaliteiten aan Firefox toe te voegen. Dit artikel legt uit hoe u add-ons in Firefox voor Android kunt vinden, installeren en beheren.

Dit artikel is van toepassing op de nieuwste versie van Firefox voor Android. Werk Firefox voor Android eerst bij naar de nieuwste versie om van deze functies te genieten.

Hoe vind en installeer ik add-ons?

U kunt de Android-add-ons vanuit Firefox voor Android benaderen.

1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) .
  2. Tik op het menu-item Extra (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) .
  3. Tik op het menu-item Add-ons.
  4. Tik op Door alle Firefox-add-ons bladeren.
  5. Als u een add-on in gedachten hebt, gebruik dan het zoekveld om deze te vinden. U kunt ook add-ons vinden door de collecties te bekijken.

android addons

6. Tik op de add-on die u wilt installeren en tik daarna op de knop Toevoegen aan Firefox.

install addon
  7. Volg de installatie-instructies. Sommige add-ons zullen wanneer nodig vragen uw browser opnieuw te starten. Veel plezier met uw nieuwe add-on!

Hoe kan ik add-ons bijwerken, opties wijzigen of add-ons verwijderen?

Uw add-ons bijwerken: als u Firefox voor Android bijwerkt, zullen uw add-ons automatisch naar compatibele versies worden bijgewerkt als deze beschikbaar zijn.

Een add-on tijdelijk uitschakelen of definitief verwijderen:

1. Keer terug naar uw add-ons-scherm door eerst op de menuknop, daarna op Extra (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) en tot slot op Add-ons te tikken.
  2. Tik op een geïnstalleerde add-on om de knoppen Opties, Uitschakelen en De-installeren zichtbaar te maken.
  3. Tik op Opties om uw add-on te configureren, op Uitschakelen om deze tijdelijk te deactiveren, of op De-installeren om de add-on geheel te verwijderen.
  4. Herstart uw browser als hierom wordt gevraagd.
  1. Keer terug naar uw add-ons-scherm door eerst op de menuknop, daarna op Extra (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) en tot slot op Add-ons te tikken.
  2. Tik op een geïnstalleerde add-on om de knoppen Uitschakelen en De-installeren zichtbaar te maken.
  3. Tik op Uitschakelen om de add-on tijdelijk uit te schakelen, of op De-installeren om de add-on geheel te verwijderen.
  4. Herstart uw browser als hierom wordt gevraagd.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1BAQQLq