Add-ons vinden en installeren in Firefox voor Android

(Doorgestuurd vanaf Hoe vind en installeer ik add-ons?)

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u add-ons in Firefox voor Android kunt installeren vanaf addons.mozilla.org/android of vanuit de Add-onbeheerder in Firefox voor Android.

Hoe vind en installeer ik add-ons?

U kunt door alle beschikbare add-ons voor Firefox voor Android bladeren door naar addons.mozilla.org/android te gaan. U kunt ook add-ons ontdekken in de Add-onbeheerder in de browser.

Volg deze instructies voor het installeren vanuit de Add-onbeheerder:

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op het menu-item Add-ons.
  3. Tik op een add-on om er meer over te lezen. Tik op de knop + om hem te installeren.
  4. Vervolgens wordt u de toegang die de extensie vereist getoond.
    Tik op Toevoegen om de extensie te installeren.
    FenixInstallAddOn
  5. Nadat u de extensie hebt geïnstalleerd, zal Firefox u de mogelijkheid geven deze in te schakelen voor gebruik tijdens privénavigatie. U kunt het veld Toestaan tijdens privénavigatie nu aanvinken of dit later inschakelen (zie beneden).
    FenixInstallAddOnFinish
  6. Tik op Oké, begrepen om de installatie te voltooien.

Hoe kan ik add-ons bijwerken, opties wijzigen of verwijderen?

Uw add-ons bijwerken

Wanneer u Firefox voor Android bijwerkt, worden uw add-ons automatisch bijgewerkt naar compatibele versies als deze beschikbaar zijn.

Een add-on tijdelijk uitschakelen of permanent verwijderen

U kunt extensies vanuit de Add-onbeheerder in Firefox voor Android uitschakelen of verwijderen:

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op het menu-item Add-ons.
  3. Onder Ingeschakeld staat een lijst met add-ons die momenteel actief zijn.
  4. Tik op de add-on die u wilt wijzigen.
    Uitschakelen: schuif de knop Ingeschakeld naar uit.
    Verwijderen: tik op de knop Verwijderen.

Hier kunt u ook de Instellingen, Details en Toestemmingen voor de add-on bekijken en bewerken.

Add-ons inschakelen in privénavigatie

Add-ons (gemigreerd en geïnstalleerd) zijn standaard in privénavigatie uitgeschakeld. Om deze instelling te wijzigen:

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op het menu-item Add-ons.
  3. Tik op de add-on die u wilt wijzigen.
  4. Tik op de schuifknop naast Uitvoeren tijdens privénavigatie om dit in- of uit te schakelen.