Add-ons zijn verborgen na het bijwerken naar Firefox 7 voor mobiel

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

In Firefox 7 voor mobiel was een probleem aanwezig dat er mogelijk voor zorgde dat enkele of al uw add-ons werden verborgen. Er is een update voor Firefox uitgebracht die dit probleem verhelpt en eventueel verborgen add-ons weer laat verschijnen. Download en installeer de meest recente versie vanaf mozilla.org/firefox.

We weten hoe belangrijk add-ons voor u zijn en verontschuldigen ons voor het ongemak.