Abonneren op RSS-feeds met Firefox voor Android | Handleiding

Abonneren op RSS-feeds met Firefox voor Android

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Met Firefox voor Android kunt u zich op de RSS-feed van een website abonneren door uw vinger ingedrukt te houden in de adresbalk. Dit artikel legt uit hoe dit werkt.

Dit artikel is niet van toepassing op uw versie van Firefox. Het vereist de nieuwste releaseversie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/mobile.

Ga om u op de RSS-feed van een website te abonneren naar die website en:

1. Houd uw vinger ingedrukt op de URL-balk.

rssfeed-1

2. Tik op Abonneren op pagina.

rssfeed-2

3. Kies de feed waarop u zich wilt abonneren.

rssfeed-3

4. Kies daarna de webservice die u wilt gebruiken.

rssfeed-4

Deel dit artikel: http://mzl.la/18bVEMZ

Dit artikel aanpassen

Firefox for Android