Upgraden vanaf Firefox 1

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel beschrijft hoe u Firefox versie 1.0 of 1.5 kunt upgraden.

De makkelijkste manier om naar Firefox 3 te upgraden is door het te installeren vanaf de website mozilla.com, ongeacht vanaf welke versie u wilt upgraden. Uw bladwijzers en andere instellingen zullen automatisch worden overgezet.

Voor details, zie Firefox installeren in Windows.

Voor details, zie Firefox installeren op Mac.

Voor details, zie Firefox installeren in Linux.

Ondervindt u problemen?