Template:safemode

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 10556
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie
Klik boven in het Firefox-vensterin de menubalk op het menu Helpde knop Firefox, ga naar het menu Help en selecteer Herstarten met uitgeschakelde add-ons…. Firefox zal opstarten met het dialoogvenster Firefox Veilige modus.
Voor Windows XP: klik op het menu Help en selecteer Herstarten met uitgeschakelde add-ons….
Firefox zal opstarten met het dialoogvenster Firefox Veilige modus.
Noot: u kunt Firefox ook in Veilige modus starten door de shift-toets ingedrukt te houden tijdens het starten van Firefox.de option-toets ingedrukt te houden tijdens het starten van Firefox. Firefox af te sluiten, naar uw Terminal te gaan en het volgende uit te voeren: firefox -safe-mode
Mogelijk dient u het installatiepad van Firefox op te geven (d.w.z. /usr/lib/firefox-4)
Klik op het Firefox-menu Fx89menuButton en selecteer Afsluiten.Klik op het Firefox-menu bovenin het scherm en selecteer Firefox afsluiten.Klik op het Firefox-menu Fx89menuButton en selecteer Afsluiten. Klik vervolgens in Windows op Start, open de lijst Alle programma’s en blader naar de map Mozilla Firefox. Selecteer in deze map Mozilla Firefox (Veilige modus).Houd vervolgens de option-toets ingedrukt terwijl u Firefox opnieuw start.Ga naar uw Terminal en voer het volgende uit: firefox -safe-mode
Mogelijk dient u het installatiepad van Firefox op te geven (d.w.z. /usr/lib/firefox-3.5).
Firefox zal opstarten met het dialoogvenster Firefox Veilige modus.
Noot: u kunt Firefox ook in Veilige modus starten door op Start te klikken, Uitvoeren te selecteren (of gebruik het veld Zoeken starten in Windows 7 en Vista) en daarna in het tekstveld het volgende in te voeren: firefox -safe-mode