Template:customhistory | Sjablonen

Template:customhistory

Selecteer het paneel PrivacyPrivacy & Beveiliging en ga naar de sectie Geschiedenis.

• Kies Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis in het vervolgkeuzemenu naast Firefox zal:Firefox zal.
    customhistory38 Fx56Privacy&Security-CustomHistory-new CustomHistory fx57 Fx60HistorySettings-UseCustom
  • Deze aardige mensen hebben dit artikel helpen schrijven: admin, Tonnes. U kunt ook helpen - lees hier hoe.

Laatst bijgewerkt: 2018-03-25