Sluiten van het enige tabblad sluit het venster

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel behandelt wijzigingen die in Firefox 3.5 en hoger zijn aangebracht, en is niet van toepassing op Firefox 2 of 3.0.x.

In Firefox 3.5 wordt de tabbladenbalk standaard weergegeven. Het gedrag van de sneltoets Ctrlcommand+W is zodanig gewijzigd dat het venster wordt gesloten wanneer er maar één tabblad is geopend. Dit zal Firefox afsluiten als dit het enige geopende venster is.

De mogelijkheid om het enige tabblad te sluiten zonder het venster te sluiten herstellen

De extensie Last Tab Close Button herstelt het gedrag waarbij een leeg tabblad geopend blijft wanneer het enige tabblad wordt gesloten. Het vervangt ook de sluitknop op het enige tabblad, zodat dit via de muis kan worden gesloten.