Opties-venster - paneel Feeds | Handleiding

Opties-venster - paneel Feeds

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit document beschrijft alle beschikbare optiesvoorkeuren in het paneel Feeds van het venster OptiesVoorkeuren van Mozilla Firefox.

Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

om het venster OptiesVoorkeuren te openen. Voor andere panelen, zie OptiesVoorkeuren-venster.

Het paneel Feeds is onderdeel van Firefox 2. In Firefox 3 en hoger is het paneel Feeds vervangen door het paneel Toepassingen.

[[Options window Terug naar het artikel OptiesVoorkeuren-venster]::