Online Armor Free configureren

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Online Armor Free is een softwarepakket voor Microsoft Windows. Het bevat een firewall-onderdeel dat bepaalt welke programma’s met de buitenwereld kunnen verbinden. Als Online Armor Free niet zodanig is ingesteld dat Firefox toegang heeft, zal Firefox geen verbinding met websites kunnen maken en een foutmelding “Server niet gevonden - Verbindingsproblemen onderzoeken en oplossen” geven.

Dit artikel beschrijft hoe u Online Armor Free zo kunt configureren dat Firefox toegang tot het internet heeft.

1. Sluit Firefox door naar het menu Bestand te gaan en Afsluiten te selecteren.
  2. Dubbelklik op het Online Armor-pictogram in het systeemvak.

3. Klik aan de linkerkant op Firewall.
  4. Bij Firefox zou de status Toegestaan moeten zijn.

Als Firefox niet wordt vermeld:

1. Klik op Toevoegen.
  2. Zoek naar Firefox.exe. Standaard bevindt het zich in C:\Program Files\Mozilla Firefox.
  3. Klik op Openen en zorg ervoor dat de status Toegestaan is.