Nieuwe tabbladen verschijnen niet rechts van het laatste tabblad

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

In Firefox 3.6 worden nieuwe tabbladen die uit het openen van koppelingen ontstaan naast het huidige tabblad geplaatst. Dit gedrag maakt het makkelijker dan voorheen om soortgelijke tabbladen dicht bij elkaar te houden.

Als u liever het oude gedrag van Firefox 3.5 en lager wilt gebruiken, waarin nieuwe tabbladen aan het einde van de tabbladenrij worden geopend, installeer dan de extensie New Tabs at the End.

1. Bezoek de homepage van New Tabs at the End.
  2. Klik op Toevoegen aan Firefox. Het venster Programmatuurinstallatie zal verschijnen.
  3. Klik op de knop Nu installeren zodra deze verschijnt.
  4. Klik nadat de extensie is gedownload op Firefox herstarten om de installatie te voltooien.

Als u het gedrag ooit wilt herstellen, zie dan Extensies gebruiken om functies aan Firefox toe te voegen.

Voor meer informatie over navigeren met tabbladen, zie Tabbladen gebruiken om veel websites in een venster te ordenen.