Koppelingen worden niet in Firefox geopend

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als u op koppelingen of URL’s in andere programma’s klikt en Firefox de doelpagina weigert te openen, probeer dan Firefox de standaardbrowser te maken.

Als koppelingen nog steeds niet in Firefox worden geopend, zie dan Firefox als de standaardbrowser instellen werkt niet – wat te doen.

Sommige programma’s zijn hard gecodeerd voor het gebruik van Internet Explorer in plaats van de standaardbrowser. Enkele van deze programma’s zijn:

• MSN Messenger
  • AIM 5.9 - Door te upgraden naar de meest recente versie van AIM zult u koppelingen in Firefox kunnen openen.