Kan geen locatiebalkgeschiedenis wissen

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Wanneer u in de locatiebalk van Firefox begint te typen, zal een keuzelijst met pagina’s uit uw geschiedenis en bladwijzers verschijnen die overeenkomen met wat u hebt ingetypt. Voor meer informatie over het automatisch aanvullen van de locatiebalk, ook bekend als de “Awesome bar”, zie het artikel Uw bladwijzers, geschiedenis en tabbladen vinden bij het typen in de adresbalk.

Waarom het wissen van geschiedenis de locatiebalk niet wist

Items die met een ster aan de rechterkant van de lijst verschijnen zijn onderdeel van uw bladwijzers, en niet van uw navigatiegeschiedenis.

Bladwijzerresultaten uit de lijst verwijderen

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Selecteer het paneel Privacy.
  3. Stel de keuzelijst naast Bij gebruik van de locatiebalk, suggereren in op Geschiedenis of Niets.
    • Geschiedenis zorgt ervoor dat de lijst voor Autoaanvullen in de locatiebalk alleen resultaten uit uw navigatiegeschiedenis weergeeft, en niet uit uw bladwijzers.
    • Niets schakelt het automatisch aanvullen uit.
  1. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .

Firefox 3.5 en Firefox 3.6 bevatten een instelling waarmee u kunt kiezen of de lijst voor Autoaanvullen in de locatiebalk “Geschiedenis en bladwijzers”, “Geschiedenis”, “Bladwijzers” of helemaal niets weergeeft. Upgrade naar de meest recente versie om deze functie te gebruiken.