Java-applets uitschakelen | Handleiding

Java-applets uitschakelen

Dit artikel legt uit hoe u de Java-plug-in in Firefox kunt uitschakelen, zodat Java-applets niet meer kunnen worden uitgevoerd.

Standaard staat Firefox toe dat Java-applets automatisch worden gestart. Het is echter mogelijk dat u deze niet automatisch in uw browser wilt laten uitvoeren. Als u Java-applets in Firefox wilt uitschakelen:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop FirefoxKlik in de menubalk op het menu ExtraKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en klik daarna op Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend. Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Add-ons om het tabblad Add-onbeheerder te openen.

2. Klik op de Java (TM) Platform-plug-inJava Plug-in 2 for NPAPI Browsers (Mac OS 10.5 & 10.6) of Java Applet Plug-in (Mac OS 10.7 en hoger)Java-plug-in om deze te selecteren.
  3. Klik op de knop Uitschakelen (als de knop Inschakelen bestaat, is Java al uitgeschakeld).
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop FirefoxKlik in de menubalk op het menu ExtraKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en klik daarna op Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend. Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Add-ons om het tabblad Add-onbeheerder te openen.

2. Klik op de Java (TM) Platform-plug-in Java Applet Plug-inJava-plug-in om deze te selecteren.
  3. Selecteer Nooit activeren in het bijbehorende vervolgkeuzemenu als dit nog niet zo is ingesteld.

Java-applets zullen niet langer in Firefox worden uitgevoerd.

Deel dit artikel: http://mzl.la/MIMRTK