Vinden in welke map een bladwijzer zich bevindt

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel beschrijft hoe u de map kunt vinden waarin een bladwijzer die u hebt aangemaakt zich bevindt.

Standaardmap

Wanneer u eenmaal op de bladwijzerster klikt om een bladwijzer aan te maken, zal deze worden opgeslagen in de map Ongesorteerde bladwijzers.

De pagina met een bladwijzer vinden

Als u weet dat u een bladwijzer voor een pagina hebt aangemaakt, maar deze niet kunt vinden:

1. Klik boven in het Firefox-vensterin de menubalk op Beeld, selecteer Zijbalk en vervolgens Bladwijzers. De bladwijzerzijbalk zal verschijnen.
  2. Typ boven in de bladwijzerzijbalk in het veld genaamd Zoeken een deel van de titel, het internetadres (URL) of labels van de pagina waarvoor de bladwijzer is gemaakt.

De bladwijzers die overeenkomen met de ingevoerde zoektermen zullen worden weergegeven. Wanneer u de gewenste bladwijzer hebt gevonden, kunt u hierop klikken om naar de betreffende pagina te gaan, en doorgaan naar de volgende sectie om erachter te komen in welke map deze zich bevindt.

De map van de bladwijzer vinden

Om vast te stellen in welke map een bladwijzer zich bevindt:

1. Ga naar de pagina die de bladwijzer bevat (zie boven) voor instructies.
  2. Klik op de bladwijzerster in de locatiebalk. Het venster Deze bladwijzer bewerken zal verschijnen.

De map van de bladwijzer zal worden weergegeven in het veld Map:. Klik op de pijl-omlaag om het volledige pad van de map te zien.