Getypte tekst wordt door elkaar gegooid | Probleemoplossing

Getypte tekst wordt door elkaar gegooid

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel beschrijft waarom tekst die u in Firefox intypt ongeordend of omgekeerd kan verschijnen. Als u bijvoorbeeld “Firefox” typt, kan het resultaat “xoferiF” zijn.

Java-applets

Het geopend hebben van een Java-applet op een willekeurige pagina kan dit probleem veroorzaken. Er is een bijgewerkte versie van de Java-plug-in die dit probleem oplost beschikbaar voor Firefox 3.

Afdrukvoorbeeld

Deze bug kan optreden wanneer een afdrukvoorbeeldvenster wordt geopend door een pagina. Verzeker u ervan dat alle afdrukvoorbeeldvensters zijn gesloten voordat u iets typt.