Firefox zit vast in Veilige modus

Dit artikel beschrijft waarom Firefox mogelijk in Veilige modus opstart wanneer u de normale modus verwacht, en hoe u dit probleem kunt verhelpen.

Als u Firefox in Veilige modus hebt gestart, zal de Veilige modus actief blijven totdat Firefox volledig is afgesloten. De eenvoudigste manier om vast te stellen of Firefox volledig is afgesloten is uw computer opnieuw opstarten. Start Firefox zodra uw computer opnieuw is opgestart.

Wanneer Firefox crasht bij het opstarten, wordt de volgende keer dat u Firefox start het venster Veilige modus weergegeven, dat u laat kiezen tussen opstarten in de veilige modus van Firefox of het herinitialiseren van Firefox, omdat er wellicht iets mis is met uw configuratie (zoals graphics, add-ons of software van externe partijen). Zie Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen voor hulp bij het oplossen van crashes bij het starten van Firefox.

Deel dit artikel: http://mzl.la/Mmc1e6