Firefox installeren

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 31173
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Ja
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Werkt u bij vanaf een vorige versie?

Als u wilt upgraden vanaf een vorige versie van Firefox, zie dan Firefox bijwerken naar de meest recente versie.

Klik op het besturingssysteem waarop u Firefox wilt installeren.

vista.jpg Firefox downloaden en installeren in Windows

macos.jpg Firefox downloaden en installeren op Mac

linux.jpg Firefox installeren in Linux

Android Firefox installeren op een Android-apparaat via Google Play

Apples restricties beletten ons om Firefox voor iOS-apparaten (iPhone, iPad, iPod Touch) uit te geven.

Gebaseerd op informatie van Installing Firefox (mozillaZine KB)
Windows en het Windows-logo zijn handelsmerken van de Microsoft-bedrijvengroep.
Mac® en het Apple-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en overige landen.
Linux® is het geregistreerde handelsmerk van Linus Torvalds in de V.S. en overige landen.
Het Linux-logo is Copyright 1997 Larry Ewing.
Het Android-logo is gebaseerd op werk dat wordt gemaakt en gedeeld door Google