Firefox crasht vanwege Adware-DoubleD

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De sjabloon “crashsig” bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie. NPFFAddOn.dll@0x11867, NPFFAddOn.dll@0xceb8, NPFFAddOn.dll@0x11657, PFFAddOn.dll@0xe707, NPFFAddOn.dll@0xe590, woutput_l
Crashes met een van de bovenstaande handtekeningen zijn het gevolg van kwaadwillende software op uw computer.

De meest voorkomende oorzaak van dit probleem is Adware.DoubleD. Voor te nemen stappen bij het verhelpen van problemen met Firefox en malware, zie Problemen met Firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen.

Om problemen als deze te voorkomen kunt u beter geen werkbalken, schermbeveiligingsprogramma’s of toepassingen van websites waarmee u niet bekend bent downloaden.

Voor het oplossen van problemen bij andere typen Firefox-crashes, zie Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen.