De startpagina instellen | Handleiding

De startpagina instellen

Lees hier hoe u automatisch een gewenste webpagina kunt openen wanneer u Firefox start of op de knop Startpagina Home Button Home Button 57 klikt.

Uw startpagina instellen of wijzigen

1. Open een tabblad met de webpagina die u als uw startpagina wilt gebruiken.
  2. Sleep dat tabblad naar de knop Startpagina Home Button op uw werkbalk.
    Home Page 29 - WinXP Home Page 29 - Win8 Home Page 29 - Mac Home Page 29 - Linux
  3. Klik op Ja om deze pagina als uw startpagina in te stellen.
  1. Open de webpagina die u als uw startpagina wilt gebruiken.
  2. Sleep dat tabblad naar de knop Startpagina Home Button 57 op uw werkbalk (standaard aan de linkerkant).
    Dragging Home Page 57 set homepage 57 Dragging Home Page 57 - Linux
  3. Klik op de prompt op Ja om deze pagina als uw startpagina in te stellen.

Tip: er zijn meer startpagina-instellingen beschikbaar in de optiesvoorkeuren van Firefox.

• Klik op de menuknop new fx menu Fx57Menu , selecteer OptiesVoorkeuren en kies het paneel Algemeen.

Fx52GeneralPanel-HomePage Fx56GeneralPanel-HomePage Fx57GeneralPanel-HomePage

• De standaardinstelling Opstarten voor Als Firefox start is voor het tonen van uw startpagina. U kunt Firefox ook vanuit het vervolgkeuzemenu instellen voor het tonen van een lege pagina, of voor het tonen van uw vensters en tabbladen van uw vorige sessie.
  • U kunt meerdere pagina’s als uw startpagina instellen. Open elke pagina in een apart tabblad en klik onder StartpaginaStartpagina op Huidige pagina’s gebruiken.

De standaard startpagina herstellen

Als u uw startpagina-aanpassingen wilt verwijderen, doet u dit als volgt:

1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel Algemeen.
  3. Klik in de sectie Opstarten onder Startpaginaonder Startpagina op Standaard herstellen.
  4. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.

Hebt u problemen?

We hebben oplossingen: