De startpagina instellen | Handleiding

De startpagina instellen

Lees hier hoe u automatisch een gewenste webpagina kunt openen wanneer u Firefox start of op de knop Startpagina Home Button klikt.

Uw startpagina instellen of wijzigen

1. Open een tabblad met de webpagina die u als uw startpagina wilt gebruiken.
  2. Sleep dat tabblad naar de knop Startpagina Home Button .
    Home Page 29 - WinXP Home Page 29 - Win8 Home Page 29 - Mac Home Page 29 - Linux
  3. Klik op Ja om deze pagina als uw startpagina in te stellen.

Tip: er zijn meer startpagina-instellingen beschikbaar in het venster OptiesVoorkeuren.

• Klik op de menuknop New Fx Menu , selecteer OptiesVoorkeuren en kies het paneel Algemeen.
    • Vanuit het vervolgkeuzemenu kunt u Firefox bij het opstarten een lege pagina laten tonen of al uw vensters en tabbladen van uw vorige sessie.
    • U kunt ook meerdere pagina’s als uw startpagina instellen: open hiervoor elke pagina in een eigen tabblad en klik op Huidige pagina’s gebruiken.

De standaard startpagina herstellen

Als u uw startpagina-aanpassingen wilt verwijderen, doet u dit als volgt:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer Opties.Klik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Opties.Klik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren….Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren.

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Opties.Voorkeuren.

2. Selecteer het paneel Algemeen.
  3. Klik in de sectie Opstarten onder Startpagina: op Standaard herstellen.

restore default fx38
  4. Klik op OK om het venster Opties te sluiten.Klik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluiten.Sluit het venster Voorkeuren. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.

Hebt u problemen?

We hebben oplossingen: