De feed Laatste nieuws wijzigen | Handleiding

De feed Laatste nieuws wijzigen

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Het item “Laatste nieuws” is een livebladwijzer die standaard in Firefox is opgenomen. In plaats van de feed te wijzigen kunt u deze verwijderen en een andere livebladwijzer toevoegen.

1. Klik met de rechtermuisknopHoud de Ctrl-toets ingedrukt, klik op “Laatste nieuws” en selecteer Verwijderen.
  2. Voeg een livebladwijzer naar keuze toe.

Als u de feed Laatste nieuws wilt herstellen, voeg dan een livebladwijzer toe met de locatie: http://fxfeeds.mozilla.com/nl/firefox/headlines.xml