Crashhandtekening - nsWindow GetParentWindow

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De sjabloon “crashsig” bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie. nsWindow::GetParentWindow(int)

Dit type crash is verholpen in de meest recente versie van Firefox. Om Firefox bij te werken naar de laatste versie, zie Firefox bijwerken naar de meest recente versie.

Voor probleemoplossing bij andere typen Firefox-crashes, zie Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen.