Crashhandtekening - _eFOGetName

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De sjabloon “crashsig” bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie. _eFOGetName

Dit type crash kan optreden als gevolg van een beschadigde lettertypecache na het upgraden naar Mac OS X 10.6 (Snow Leopard). Om de lettertypecache te wissen:

1. Herstart uw Mac in Veilige modus. Zie Apple.com: in de Veilige modus opstarten voor instructies.
  2. Herstart uw Mac op de normale wijze na het opstarten in Veilige modus.

Voor het oplossen van problemen bij andere typen Firefox-crashes, zie Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen.