Crashhandtekening - RtlFreeHeap

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De sjabloon “crashsig” bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie. RtlFreeHeap

Dit is een algemene crashhandtekening die een aantal oorzaken kan hebben.

Een van de meest voorkomende oorzaken die we hebben vastgesteld is kwaadwillende software (een virus), genaamd TR/Agent.70656.13.

Een van de onderstaande bronnen kan helpen bij het verwijderen van dit virus:

U kunt ook algemene stappen bij probleemoplossing in het artikel Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen proberen.