Crashhandtekening - GraphWalker DoWalk

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De sjabloon ‘crashsig’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie. GraphWalker::DoWalk(nsDeque&)

Mozilla-ontwikkelaars zijn op de hoogte van het feit dat dit een gebruikelijke Firefox-crash is en werken aan een oplossing. Als u wilt helpen, kunt u meer informatie aanleveren via het bugrapport.

De algemene stappen voor probleemoplossing bij crashes bevatten stappen die bij deze crash kunnen helpen. U kunt ook proberen enkele crash-ID’s aan te leveren wanneer u een vraag stelt, voor het geval dat er nuttige informatie in het crashrapport staat die niet in de crashhandtekening wordt vermeld.