BitDefender Internet Security configureren

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

BitDefender Internet Security is een programma met een firewall-onderdeel dat toegang tot het internet beheert. Als BitDefender Internet Security Firefox niet herkent (wat mogelijk is na een update van Firefox), kan het tegengaan dat Firefox pagina’s laadt. Dit artikel beschrijft hoe u BitDefender Internet Security zo kunt configureren dat het Firefox toegang tot het internet geeft.

Deze instructies zijn voor BitDefender Internet Security 2009 geschreven. Overige versies van BitDefender Internet Security vereisen mogelijk een andere procedure.
  1. Klik op de knop Start van Windows om het menu Start te openen. Selecteer in het menu Start Programma’s > BitDefender 2009 > Bitdefender Internet Security 2009.
  2. Klik op Overschakelen naar geavanceerde weergave.
  3. Klik aan de linkerkant van het venster BitDefender Internet Security op het tabblad Firewall.
  4. Klik op het tabblad Regels.
  5. Zoek naar Firefox of firefox.exe in de lijst, klik hierop en klik daarna op de knop -.
  6. Klik op de knop +.
  7. Klik op Bladeren en blader naar firefox.exe (standaard in C:\Program Files\Mozilla\Firefox).
  8. Verzeker u ervan dat alle selectievakjes in de secties Gebeurtenissen en Adaptertypes zijn aangevinkt.
    • Noot: mogelijk wilt u de toegang van Firefox beperken nadat u het werkend hebt gemaakt met uw firewall.
  1. Verzeker u ervan dat Toestaan in de sectie Actie is geselecteerd.
  2. Klik op de knop OK om het aanmaken van de regel te voltooien.
  3. Klik op de X in de rechterbovenhoek van het venster om BitDefender Internet Security te sluiten.

Firefox zou nu toegang tot het internet moeten hebben.